Favicon
Kleurhuys
Uit voorraad leverbaar
Kleurhuys
Showroom in Sliedrecht
Kleurhuys
Kleur- en verfadvies

Algemene voorwaarden

Bakker Kleurhuys levert alleen producten van topkwaliteit. Wij willen graag dat je tevreden bent over de producten die worden aangeschaft. Voor de verkoop en levering van onze producten hanteren wij de volgende voorwaarden:

Betaling

Je kunt onze producten comfortabel afrekenen via iDeal. Je wordt in dat geval rechtstreeks doorgelinkt naar je eigen bank. Bij afhalen in onze winkel kun je ook eenvoudig afrekenen met PIN.

Bestelling

Wij hanteren een retourtermijn van alle producten alleen binnen zeven dagen na aankoop, in originele verpakking en met aankoop bon.

Verf dat op kleur gemengd is kan niet geruild of geretourneerd worden.

Levering en verzending

Wij streven ernaar alle producten zo snel mogelijk te leveren. Het is mogelijk dat producten niet op voorraad zijn en moeten worden besteld bij de fabrikant. In dat geval laten wij het je zo precies mogelijk weten wanneer levering plaatst vindt. Verzending van bestellingen binnen Nederland gebeurt via PostNL.

Brievenbus pakketjes kosten €4,95 met track and trace code. Voor bestellingen tot 100 euro betaalt u €7,95 verzendkosten. Daarboven zijn geen verzendkosten verschuldigd. (M.u.v. Sierlijsten, hiervoor worden altijd transportkosten gerekend) Voor Sierlijsten rekenen wij standaard een bedrag van €59,00 aan transportkosten.

Voor verzending van bestellingen naar België en Duitsland en Luxemburg betaalt u tot 250 euro €24,00 verzendkosten. Daarboven zijn geen verzendkosten verschuldigd. Verzendkosten buiten de Benelux op aanvraag. Het is natuurlijk te allen tijde mogelijk producten af te halen in onze showroom aan Prisma 81, 3364DJ in Sliedrecht. Ook in dat geval betaal je geen verzendkosten.

Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn in euro en inclusief 21% btw.

Aansprakelijkheid

Het gebruik van de producten van Bakker Kleurhuys is geheel op eigen risico. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik en/of de resultaten van de geleverde producten en accessoires.