Favicon
Kleurhuys
Uit voorraad leverbaar
Kleurhuys
Showroom in Sliedrecht
Kleurhuys
Kleur- en verfadvies

Bij aankoop van minimaal € 100,- aan Pure&Original Fresco kalkverf of Betonlook.nl kalkverf ontvang je een blokkwast t.w.v. € 26,- cadeau!

Sierlijsten

Sierlijsten

Sierlijsten zijn een chique afwerking van het plafond, dat veel gebruikt wordt in een woning met karakter. Maar ook in nieuwbouwhuizen is het een echte blikvanger. En het voordeel is dat je met plafondlijsten veel minder last hebt van scheuren in het plafond. Met sierlijsten/plafondlijsten heb je altijd een strak afgewerkt plafond.

Naast de plafondlijsten verkopen wij ook Rozetten en perklijsten.
Je kunt bij ons terecht voor het complete totaalpakket. Gemakkelijk online te bestellen, of op te halen in de showroom.  In onze showroom kun je de collectie sierlijsten bekijken, maar ook inspiratie opdoen voor de rest van de woning.

Onze lijsten en rozetten zijn gemaakt van Polyurethaanhardschuim. Ons advies is om de lijsten te plaatsen met Zwaluw den Braven High Tack kit. Deze kit heeft een hoge aanvangsplakkracht zodat de lijsten in de gewenste positie blijven zitten en dus niet uitzakken na het plaatsen. De naden en verstekken kun je afwerken met Plasterboard Filler. Voor het in verstekzagen van de sierlijsten hebben wij ook een verstekbak in de webshop staan.

Heb je vragen over onze sierlijsten?

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over onze sierlijsten aan Bakker Kleurhuys.