Favicon
Kleurhuys
Uit voorraad leverbaar
Kleurhuys
Showroom in Sliedrecht
Kleurhuys
Kleur- en verfadvies

Bij aankoop van minimaal € 100,- aan Pure&Original Fresco kalkverf of Betonlook.nl kalkverf ontvang je een blokkwast t.w.v. € 26,- cadeau!

Bedenktijd/retour

Bedenktijd/
retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt. Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op: Verf dat op kleur gemengd is mag niet geretourneerd worden.

De retourkosten bedragen ongeveer €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Deze kosten zijn voor eigen rekening. Als er gebruik wordt gemaakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kleurhuys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met liefde en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. (m.u.v. verf dat voor u op kleur gemengd is). Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kleurhuys.nl . Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.