Favicon
Kleurhuys
Uit voorraad leverbaar
Kleurhuys
Showroom in Sliedrecht
Kleurhuys
Kleur- en verfadvies

Bij aankoop van minimaal € 100,- aan Pure&Original Fresco kalkverf of Betonlook.nl kalkverf ontvang je een blokkwast t.w.v. € 26,- cadeau!

Het verschil tussen betonlook en kalkverf

Het verschil tussen betonlook en kalkverf

Het Verschil Tussen Betonlook En Kalkverf

Betonlookverf of Kalkverf, iedereen kent de termen wel. Ook bij ons in de winkel is er een ruim assortiment aan verschillende kleuren en afwerkingen en merken.

Nu vraag je je misschien af wat is het verschil tussen Beton- Kalkverf?

Dit hebben we voor je uitgezocht.

Kalkverf en Betonlookverf hebben dezelfde basis, namelijk kalk. Betonlook verf wordt speciaal voor jou op kleur gemengd. De kleur wordt gemaakt met natte pigmenten op basis van een recept uit de machine. Kalkverf van Betonlook.nl wordt geleverd met een zakje droge pigmenten. Je mengt bij de Kalkverf van Betonlook.nl zelf de pigmenten aan met een klein beetje water. Bij recepten met veel losse pigmenten is het dus lastiger om een glad mengsel aan pigmenten te creëren. Je wilt daarbij geen pigmentklonten hebben in je verf.

De Kalkverf van het merk Pure & Original wordt daarentegen wel gelijk bij ons in de winkel gemengd in de eigen verf meng machine van Pure & Original. Op deze manier worden de pigment en goed door de verf heen gemengd terwijl je bij de Kalkverf van Betonlook.nl wat preciezer te werk moet gaan en je wat meer uitdaging hebt.

Ben je net zo enthousiast als ons over deze producten? Kom dan gauw langs in de winkel om een kleur uit te zoeken die volledig in jouw ruimte past, kom je er niet uit? We helpen je graag verder door samen een kleur te kiezen die volledig op jouw smaak en wensen is afgestemd. Zien we je snel?