Favicon
Kleurhuys
Uit voorraad leverbaar
Kleurhuys
Showroom in Sliedrecht
Kleurhuys
Kleur- en verfadvies

Bij aankoop van minimaal € 100,- aan Pure&Original Fresco kalkverf of Betonlook.nl kalkverf ontvang je een blokkwast t.w.v. € 26,- cadeau!

Houtrot reparen met Eazyfix

Houtrot reparen met Eazyfix

eazyfix houtrot

Eazy ge-Fixed,

Ik ben gek op oude luiken, ze creëren een leuke landelijke stijl in je woonkamer of tuin. Het liefst met een aangevreten stuk eruit en gebladderde verf, hoe ouder hoe mooier.

Alleen moet je er toch niet aandenken dat je mooi geschilderde luiken, kozijnen of voordeur dezelfde gebreken gaan vertonen als mijn decoratiestukken! Geen nood, voor houtrot hebben wij dé oplossing.

Sinds enige tijd verkopen wij het merk Eazyfix. Een goed gekozen naam want écht, het is zo gefixed.

De unieke eigenschappen van de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller maken dat dit product super geschikt is voor doe-het-zelver. De 2 Componenten-formule maakt dat je een mooi en strak resultaat krijgt, waar je minimaal 10 jaar plezier van kan hebben. De 2 componenten zitten in één koker die je in een kitspuit-houder doet. Het materiaal is gebruiksklaar op het moment dat je het mengt. Superhandig, want hierdoor is het zo’n 1,5 jaar houdbaar.

Geen idee hoeveel je nodig hebt? Meet de omvang van de schade in centimeters. Breedte x hoogte x diepte en deel dit door 150, de inhoud van de koker.

Klinkt dit allemaal nog als Abracadabra? Er zijn goede instructiefilmpjes op de website van EazyFix.

EAZYFIX® heeft een pakketje voor je gemaakt met daarin de houtrotvuller, houtversterker, mengbeker, wegwerpkwastje en houten spatel.
Mocht je overtuigd zijn en je gaat met dit mooie product aan de slag, volg dan deze stappen;

Verwijder al het houtrot met bijvoorbeeld een houtfrees, deze kun je bij ons huren. Doe het zorgvuldig, je wil natuurlijk niet dat het houtrot terugkomt!
Breng de houtversterker aan, neem een bakje koffie of thee en laat het 25 minuutjes intrekken.
Dan is de houtrotvuller aan de beurt.
De houtrotvuller komt gedoseerd in twee kleuren uit de spuit. Meng dit op bijvoorbeeld je plamuurmes of op het handige mengplateau. Maak niet meer aan dan je nodig heb, dit is zonde!
Vul het gat dat gerepareerd moet worden en laat dit ongeveer 4 uur uitharden. Deze droogtijd is gebaseerd op een heerlijk zomers temperatuurtje van 20°C
Bekijk het resultaat en ja, je mag trots zijn op dit stukje vakwerk.

Nieuwsgierig naar dit of nog meer mooie producten voor al je schilderwerk? Kom eens langs bij Bakker Kleurhuys en profiteer van leuke kortingen, ook voor de ZZP-er.